29 Kasım 2014 Cumartesi

Saldırı W3brazy İntikam


Bilgisayar Bilgi Sorgulama


W3brazy Flooder


W3brazy WebBrowser v1.0


W3brazy Ipı Bulucu


görev yöneticim :D


Belirli Youtube Hit Arttırıcı


BilgiBlog Uygulama


W3brazy Facebook Blocker


Dork Site Hack Uygulama


W3brazy Notepad


W3brazy Ip Dos


3 Kasım 2014 Pazartesi

Duyuru Onemlı !

NATO da düzenlenen komando yarışmasını 4 yıl üst üste Türkiye kazanınca 5. Yıl yarışmayı iptal etmişler..

Benn


1 Kasım 2014 Cumartesi

Tankurt Manas - Flex

Hızına Yetişene Helal Olsun .

Fed Kararı Doların Ateşini Çıkardı


2,22 lirayı aşan dolarda yukarı hareketin arkasında; FED'in tahvil alımını sonlandırmasının etkili olduğu ifade ediliyor.

ABD'de dün açıklanan makroekonomik verilerin beklentilerden düşük gelmesinin ardından uluslararası piyasada düşüşe geçen dolar/TL, bankalararası piyasanın kapalı olması ve düşük işlem hacminin etkisiyle 2,19 sınırına kadar gerilemişti.
Dolar/TL, ulularararası piyasada ABD Merkez Bankası'nın (Fed) beklentiler doğrultusunda tahvil alımını sonlandırması ve faizlerde bir değişiklik yapmaması ile istihdam piyasasındaki iyileşmeye vurgu yapmasının ardından kayıplarını büyük ölçüde telafi etti.
Bugün ise güne, 2,2155 seviyesinden başlayan dolar/TL, en yüksek 2,2253'ü gördü, şu dakikalarda 2,22 seviyelerinden alıcı buluyor.
GÖZLER ABD'DE OLACAK
Analistler, ABD'de açıklanacak verilerin dolar/TL'nin seyri üzerinde belirleyici olmayı sürdüreceğini belirterek, teknik açıdan 2,2260 - 2,2370 seviyelerinin direnç konumunda olduğunu, aşağı yönlü hareketlerde ise 2,1980 seviyesinin destek olarak takip edileceğini öngörüyor.
TEKNİK SEVİYELER
Garanti Yatırım Stratejisti Tufan Cömert, konuya ilişkin değerlendirmesinde, hafta başından bu yana diğer gelişen ülkeler ortalamasına göre daha iyi bir performans gösteren TL'de, hisse ve tahvil piyasasına girişlerin etkili olduğunu söyledi.
Fed kararı sonrasında ise TL'de sepet bazında önemli bir değişim görülmezken, düşen avro/dolar paritesi nedeniyle dolar/TL kurunun yükseldiğini aktaran Cömert, şunları da kaydetti:
"TL'de yeni ve güçlü bir değer kaybı görülmediği sürece Merkez Bankası'nın fonlama maliyetini yukarı çekmesini beklemiyoruz. Mevcut durumda TL'de önemli bir değişim beklememekle birlikte teknik görünüm dolar/TL'nin 2,20 seviyesi üzerinde kaldıkça 2,24 seviyesine yükselmesi olasılığı bulunduğunu gösteriyor. Öte yandan TL açısından bazı kısa vadeli temel riskler de var. Dün akşam sürpriz bir kararla faiz artıran Brezilya nedeniyle TL'nin cazibesi görece azalacak. Petrol fiyatının da yeniden yukarı gitmesi durumunda TL'nin bu haftaki yükselişi geri vermesi mümkün."

Altın Fiyatları 4 Yılın En Düşük Seviyesinde

Fed kararlarının ardından altında düşüş durmuyor. Altın ons başına 1167 dolara kadar düşerek son 4 yılın en düşük seviyesine geriledi.

Abd Merkez Bankası'nın (Fed) tahvil alımına son vermesinin ardından ABD ekonomisinin 3. çeyrekte beklentileri aşan büyüme performansı sergilemesi altını çok kötü etkiledi.
4 YILIN EN DÜŞÜK SEVİYESİNDE
Dün piyasalar kapanırken ons başına 1202 dolar seviyesinde bulunan altında kritik 1200 dolar seviyesi kırıldı ve altın 1167 dolara kadar geriledi. Altının bu fiyatı 2010 yılından bu yana en düşük fiyat oldu.
Tahvil alım programını sonlandıran Fed, faiz artırımı konusunda kararını değiştirmese de iyileşen istihdam piyasasına dikkat çekmişti.
İKİ SENEDE YÜZDE 34 DEĞER KAYBETTİ
Fed'in Eylül 2012'de üçüncü parasal genişleme ile para musluklarını açması sonrasında altın yine Eylül 2012'de 1787 dolara kadar fırlamıştı. Altın para musluklarının kapandığı Ekim sonu itibariyle Eylül 2012'ye göre yüzde 34 değer kaybetti.

İş Yatırım Uluslararası Piyasalar Müdürü Şant Manukyan düşüşe geçen altının nihai dip seviyelerinin 1060-950 dolar bandı olduğunu belirtti.

W3brazy Computer Shortcuts [Yeni Yazılım ]

Programın Amacı :
Bılgısaryarda hızlı hareket etmek ıcın guzel bı aractır cok fazla kasmaz bı kosede durdurabılırsınız o yuzden ıyı kullanımlar .